På topp A. Tullborg och Johan J.

Bänken Johannes S, Jens A, samt KL.

Varning Raman R.....

Återbud som vanligt, mest oro för att målvakter som lämnat återbud.
Men redan i omklädningsrummet kändes det att något var på gång. Innan jag anlände dit var jag övertygad om att en förlust var att vänta.
Matchinledningen gjorde säkert Ringen oroliga. Johan drev på som bara han kan och var väldigt nära att ordna ledningsmål. Guldringen kom in i matchen, och fick en del chanser utanför vårt straffområde som de inte tog vara på. Våra innermittfältare hann inte ned och backlinjen föll väl långt ned. Men det skall sägas, Raman och Finn var orubbliga längst bak. Vi fick ordning på mittfältet igen och matchen var jämn.
1-0 kom på en h.hörna slagen av Johannes, bollen studsade lire fram och tillbaka, Finn fick tag på den och slog in den.
Deras kvittering kom på en straff som jag tyckte var helt felaktig. Killen sköt klart utanför och ramlade då han inte var i balans vid skottögonblicket, ok att vår spelare kom glidande mot honom efter skottförsöket, men hade inte Ringenspelarna tjoat på straff, så är övertygad om att han inte hade blåst.
Nåväl, straffen slogs i utsidan av stolpen.
Deras kvittering kom från h.kanten där vi inte var vakna, passet in i mitten, forwarden stötte in bollen utan chans för Nikki.

I halvlek utgick Finn, Borén hade redan efter en halvtimmas bra kämpande fått ge upp för sin tidigare knäskada. Såg många trötta ansikten i pausen och blev återigen orolig för att vi inte skulle orka. Kvar som avbytare v

PUSHERS tog tag i spelet när andra halvlek startade, spelet var inte välvårdat från något av lagen, men oj så det kämpades. PUSHERS har några halvchanser, men den farligaste hade Ringen då en frispark nickades strax utanför Nikkis h. kryss.

Forts. Vårt kantspel fungerade inte så bra, men vid ett tillfälle gick flera passningar i rad till rätt spelare, sista passet in i straffområdet där Pierre var först och fälldes, klar straff. Petter sköt högt och hårt, men för nära målvakten som fick över bollen över ribban.
Guldringen tycktes tröttna och vi tog över mer och mer.
Ledningsmålet var en delikatess, Finn lobbsköt från ca. 30 m. han hade möjlighet att passa både till vänster och höger där fria spelare kom springades.
Mycket av vårt spelövertag berodde på att Tullborg tog ett steg ned på mittfältet, hans lugn och säkra pass gjorde att laget fick harmoni, och Ringen fick jaga.
På övertid då vi höll bollen så gott vi kunde på deras planhalva, vandrade Johan in från hörnflaggan, drev förbi ett par spelare och slog på ett skott som målvakten lämnade retur på, vem var framme på returen, jo Jompa så klart.
Segern var rättvis och den var OERHÖRT SKÖN OCH VIKTIG.
Spelarkritik
Nikki var riktigt bra, det ser inte alltid så där säkert ut, men han fixade det elegant.
Robban kämpar och sliter som få.
Landhage orkade klart mer än man kunde förvänta sig, och han gjorde det bra.
Raman var en klippa, som vanligt!
Finn MÖCKE bra komplement, heders att orka hoppa in i andra halvlek och dessutom avgöra.
Mittfältet Jocke B o Petter) kom på mellis rätt ofta, i början men skärpte tills sig efterhand.
Pierre och Jompa på kanterna har lyckats bättre, men kämpatakterna uppväger det mesta, men att Jompa stod emot alla "tryckningar" i ryggen gång efter annan -utan att reagera hedrar honom.
Tullborg oerhört viktig i sitt lugn och sitt sätt att behandla bollen.
Johan stormar fram med en som kraft och energi, men har otur i sista momenten.